Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΥΣΤΑΣΗ

Με πολύ καλή διάθεση δημοσιεύω στο παρόν blog κάποια άρθρα που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συναδέλφους γυμναστές ή προπονητές, υπάρχουν όμως αρκετοί που αναδημοσιεύουν τα δικά μου άρθρα σε δικά τους site ή blog χωρίς αναφορά στο όνομά μου ή στο blog από όπου προέρχονται τα άρθρα.

Στο εξής απαγορεύεται ρητά σε όλους να αναδημοσιεύουν άρθρα από το παρόν blog και δικά μου άρθρα από οπουδήποτε αλλού τα βρουν διαθέσιμα.

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ"


  Το Σάββατο 7 - 5 - 2011 θα διεξαχθεί σεμινάριο με θέμα την διατροφή των αθλητών για τους αθλητές που προπονούνται μαζί μου ή προπονούνται με δικά μου προγράμματα.
  Θα παρουσιασθούν τρόποι οργάνωσης της διατροφής και της συμπληρωματικής διατροφής αθλητών που συμμετέχουν σε αγώνες στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, στο ποδόσφαιρο, στην καλαθοσφαίριση, την πετοσφαίριση και άλλα ομαδικά αθλήματα


- Τόπος διεξαγωγής: Βουλιαγμένης 164, Δάφνη
- Ώρες διεξαγωγής: 11:00 - 14:00
 
  Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους αθλητές που προπονούνται μαζί μου ή προπονούνται με δικά μου προγράμματα.
 
  Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι την Πέμπτη 5 - 5 - 2011 για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών.