Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΥΣΤΑΣΗ

Με πολύ καλή διάθεση δημοσιεύω στο παρόν blog κάποια άρθρα που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συναδέλφους γυμναστές ή προπονητές, υπάρχουν όμως αρκετοί που αναδημοσιεύουν τα δικά μου άρθρα σε δικά τους site ή blog χωρίς αναφορά στο όνομά μου ή στο blog από όπου προέρχονται τα άρθρα.

Στο εξής απαγορεύεται ρητά σε όλους να αναδημοσιεύουν άρθρα από το παρόν blog και δικά μου άρθρα από οπουδήποτε αλλού τα βρουν διαθέσιμα.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  H Maximum Fitness σε συνεργασία με τη Gymnastika διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις μεθόδους ελέγχου και αξιολόγησης του μυοσκελετικού συστήματος.
  Ο σχεδιασμός και η δομή των σεμιναρίων ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και αποτελούν μια ποιοτική και αξιόπιστη πρόταση για ανανέωση και αναβάθμιση της γνώσης και των ιδεών, σε όλο το φάσμα των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων σωματικής άσκησης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν:
• Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών
• Εργοφυσιολόγοι
• Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων
• Στελέχη Ιδιωτικών και Δημοτικών Γυμναστηρίων
• Προπονητές Αθλημάτων
• Personal Trainers
• Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, ΤΕΙ

ΠΑΡΟΧΕΣ
• Βιβλιοδετημένες σημειώσεις Εισηγητών.
• Βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου.
• Έκπτωση 40% στα βιβλία των εκδόσεων Gymnastika.
• Snacks, φρούτα, και ροφήματα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Γενική τιμή: 120 €
Ειδική τιμή: 90 €, για όσους έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια της Maximum Fitness σε συνεργασία με τη Gymnastika.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
• Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.
• Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, 12:00 - 18:00
Γυμναστήριο BODYFIT, Λ. Βουλιαγμένης 164, Δάφνη

  Οι δοκιμασίες και οι μετρήσεις είναι τα μέσα που μας δίνουν τις πληροφορίες για την αξιολόγηση του γυμναζόμενου, για το σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος, αλλά και την επαναξιολόγησή του αργότερα.
  Για τη δημιουργία προγραμμάτων άσκησης σε προσωπικό επίπεδο χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη σειρά από δοκιμασίες και μετρήσεις που θα αξιολογηθούν, για τη δημιουργία του προπονητικού προγράμματος, ανάλογα με τους στόχους αλλά και τα αποτελέσματα των μετρήσεων και της αξιολόγησης του ασκουμένου.
  Θα παρουσιαστούν δοκιμασίες και μετρήσεις που μπορούν να μας δώσουν στοιχεία για τη λειτουργική αξιολόγηση του μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και δοκιμασίες ευλυγισίας, δύναμης και μυϊκής αντοχής.

Εισηγητής
Γιώργος Σκόλιας, MSc
Εργοφυσιολόγος. Εισηγητής σεμιναρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 100 εισηγήσεις σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν διάφορα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση, η πάλη, οι πολεμικές τέχνες, η γενική φυσική κατάσταση, η πρόληψη και η μετά-θεραπευτική άσκηση μυοσκελετικών κακώσεων.
Συγγραφέας αθλητικών βιβλίων. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με την άσκηση και τη διατροφή σε διάφορα σχετικά περιοδικά.
Από το 1983 ασχολείται με την προπόνηση αθλητών υψηλού επιπέδου και τη μετά-θεραπευτική άσκηση, ενώ συγχρόνως ασχολείται με την εργοφυσιολογική υποστήριξη ομάδων και ακαδημιών ομαδικών αθλημάτων.

Το σεμινάριο αυτό επαναλαμβάνεται για 4η φορά μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν.