Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΥΣΤΑΣΗ

Με πολύ καλή διάθεση δημοσιεύω στο παρόν blog κάποια άρθρα που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συναδέλφους γυμναστές ή προπονητές, υπάρχουν όμως αρκετοί που αναδημοσιεύουν τα δικά μου άρθρα σε δικά τους site ή blog χωρίς αναφορά στο όνομά μου ή στο blog από όπου προέρχονται τα άρθρα.

Στο εξής απαγορεύεται ρητά σε όλους να αναδημοσιεύουν άρθρα από το παρόν blog και δικά μου άρθρα από οπουδήποτε αλλού τα βρουν διαθέσιμα.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Σχετικά με το Colostrum


  Για το Colostrum έγραφα στο βιβλίο μου ʺΣυμπληρώματα διατροφήςʺ το 1997, όπως και για πολλά άλλα θαυματουργά στοιχεία, που η πραγματική τους αξία είναι μηδενική.

  Κάποιοι ʺευφυείςʺ πιστεύουν ότι όλη η ιατρική κοινότητα κάνει λάθος που χορηγεί τις σωματομεδίνες παρεντερικά όταν αυτές χρειάζονται, αντί να τις χορηγεί εντερικά όπως το Colostrum, αλήθεια μήπως αυτοί οι ʺπαραεπιστήμονεςʺ θέλουν να χορηγήσουν και την ινσουλίνη εντερικά, γιατί και η ινσουλίνη είναι πεπτιδική ορμόνη και για αυτό το λόγο χορηγείται παρεντερικά.
  Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν να αγοράσουμε αγελαδινό γάλα σε κάψουλες με αναφορές σε έρευνες των εταιρειών και κόστος εκατονταπλάσιο από το γάλα, χρησιμοποιώντας ένα τίτλο σπουδών και πρόσβαση σε έρευνες που τους προσέφεραν κάποιες εταιρείες. 
Το βιβλίο ʺΣυμπληρώματα διατροφήςʺ είναι εκτός κυκλοφορίας από το 1999.