Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΥΣΤΑΣΗ

Με πολύ καλή διάθεση δημοσιεύω στο παρόν blog κάποια άρθρα που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συναδέλφους γυμναστές ή προπονητές, υπάρχουν όμως αρκετοί που αναδημοσιεύουν τα δικά μου άρθρα σε δικά τους site ή blog χωρίς αναφορά στο όνομά μου ή στο blog από όπου προέρχονται τα άρθρα.

Στο εξής απαγορεύεται ρητά σε όλους να αναδημοσιεύουν άρθρα από το παρόν blog και δικά μου άρθρα από οπουδήποτε αλλού τα βρουν διαθέσιμα.

Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Ανέκδοτο με ηθικό δίδαγμα


  Η Ιστορία μας αφορά έναν άντρα που δυστυχώς, ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από τρομερούς πονοκεφάλους. Έχει επισκεφθεί γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και έχει δοκιμάσει όλες τις θεραπείες που του έχουν προτείνει, αλλά τίποτα, κανένα αποτέλεσμα.
  Κάποια στιγμή μαθαίνει για έναν γιατρό στην Ιαπωνία που μπορεί να τον θεραπεύσει, πηγαίνει στην Ιαπωνία και ο γιατρός αφού τον εξετάζει του λέει πως η λύση στο πρόβλημα του είναι να του αφαιρέσουν τους όρχεις.
  Ο άνθρωπός μας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρέπει να χάσει τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός του, αλλά μπροστά στους τρομερούς πονοκεφάλους, αποφασίζει να κάνει την επέμβαση για την αφαίρεση των όρχεων.
  Μετά από μερικές μέρες επιστρέφει στην Ελλάδα και οι πονοκέφαλοι έχουν υποχωρήσει εντελώς. Για να διασκεδάσει κάπως τον ψυχικό του πόνο αποφασίζει να ράψει κάποια καινούργια ρούχα.
  Στο ραφείο καθώς ο ράφτης του παίρνει τα μέτρα εξελίσσεται με τον ράφτη ο παρακάτω διάλογος.

Ράφτης
- Δεξιός ή αριστερός;

Ο άνθρωπός μας
- Σε παρακαλώ, δεν μιλάω για πολιτικά θέματα

Ράφτης
- Δεν μιλάω πολιτικά, τους όρχεις τους βάζετε δεξιά ή αριστερά

Ο άνθρωπός μας
- Δεν έχει σημασία

Ράφτης
- Έχει και μάλιστα πολύ μεγάλη, εάν δεν ράψουμε σωστά το παντελόνι θα πιέζονται υπερβολικά οι όρχεις σας και θα έχετε τρομερούς πονοκεφάλους.

Ηθικό Δίδαγμα
  Πολλές φορές η λύση  του προβλήματος είναι μακριά από εκεί που την ψάχνουμε και μπορεί να μας την δώσει και ο πιο απίθανος άνθρωπος. 

Εύχομαι σε όλους υγεία για τη νέα προπονητική – αγωνιστική περίοδο.
Γιώργος Σκόλιας