Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΥΣΤΑΣΗ

Με πολύ καλή διάθεση δημοσιεύω στο παρόν blog κάποια άρθρα που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συναδέλφους γυμναστές ή προπονητές, υπάρχουν όμως αρκετοί που αναδημοσιεύουν τα δικά μου άρθρα σε δικά τους site ή blog χωρίς αναφορά στο όνομά μου ή στο blog από όπου προέρχονται τα άρθρα.

Στο εξής απαγορεύεται ρητά σε όλους να αναδημοσιεύουν άρθρα από το παρόν blog και δικά μου άρθρα από οπουδήποτε αλλού τα βρουν διαθέσιμα.

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Integrated Functional Anatomy

  H Maximum Fitness σε συνεργασία με τη Gymnastika διοργανώνουν επιμορφωτικό  σεμινάριο ολοκληρωμένης λειτουργικής ανατομίας που περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση του νευρομυοσκελετικού συστήματος σε απομονωμένες και σύνθετες κινήσεις.
  Ο σχεδιασμός και η δομή των σεμιναρίων ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και αποτελούν μια ποιοτική και αξιόπιστη πρόταση για ανανέωση και αναβάθμιση της γνώσης και των ιδεών, σε όλο το φάσμα των ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων σωματικής άσκησης.

Αυτό το σεμινάριο πραγματοποιείται για 4η φορά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν:
• Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών
• Εργοφυσιολόγοι
• Στελέχη Ιδιωτικών και Δημοτικών Γυμναστηρίων
• Προπονητές Αθλημάτων
• Personal Trainers
• Φοιτητές ΤΕΦΑΑ, ΤΕΙ

ΠΑΡΟΧΕΣ
• Βιβλιοδετημένες σημειώσεις Εισηγητών.
• Βεβαίωση παρακολούθησης του αντίστοιχου Σεμιναρίου.
• Έκπτωση 40% στα βιβλία των εκδόσεων Gymnastika.
• Snacks, φρούτα, και ροφήματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Γενική τιμή: 190 €
Ειδική τιμή: 130 €, για όσους έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια της Maximum Fitness σε συνεργασία με τη Gymnastika.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
2109765100, 2109711213, 2109713665, 2109734341

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
• Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.
• Σε όλες τις αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Integrated Functional Anatomy
Ανατομία - Κινησιολογία - Εμβιομηχανική

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, 10:00 - 16:00
Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, 11:00 - 16:00
Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, 10:00 - 16:00
Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, 11:00 - 16:00
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, 10:00 - 16:00
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, 11:00 - 16:00

Γυμναστήριο BODYFIT, Λ. Βουλιαγμένης 164, Δάφνη

  Οι γυμναστές πρέπει να είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τη λειτουργία του νευρομυοσκελετικού συστήματος για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της προπονητικής.
  Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια στροφή προς τις λειτουργικές ασκήσεις και τη μετα-θεραπευτική άσκηση, γι’ αυτού του είδους τις ασκήσεις η τοπογραφική ανατομία δεν αρκεί για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σε κάθε κίνηση του σώματος ή των μελών του σώματος.
  Η γνώση της απομονωμένης δράσης των μυών δεν μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στους υπόλοιπους μύες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την άρθρωση που κινούν.
  Η κατανόηση του πώς λειτουργεί ένα μυς και πως αλληλοεπιδρά με όλους τους άλλους μύες του σώματος μας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε και να επιλέξουμε την κατάλληλη άσκηση για πιο αποτελεσματικά προγράμματα.
  Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει την ολοκληρωμένη λειτουργία του νευρομυοσκελετικού συστήματος που οδηγεί σε βελτιωμένη γνώση για τη λειτουργία του σώματος, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τις ικανότητες αξιολόγησης και επιλογής ασκήσεων.

Εισηγητής
Γιώργος Σκόλιας, MSc
  Εργοφυσιολόγος. Εισηγητής σεμιναρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 100 εισηγήσεις σε συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν διάφορα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση, η πάλη, οι πολεμικές τέχνες, η γενική φυσική κατάσταση, η πρόληψη και η μετά-θεραπευτική άσκηση μυοσκελετικών κακώσεων.
  Συγγραφέας αθλητικών βιβλίων. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με την άσκηση και τη διατροφή σε διάφορα σχετικά περιοδικά.
  Από το 1983 ασχολείται με την προπόνηση αθλητών υψηλού επιπέδου και τη μετά-θεραπευτική άσκηση, ενώ συγχρόνως ασχολείται με την εργοφυσιολογική υποστήριξη ομάδων και ακαδημιών ομαδικών αθλημάτων.

Προσοχή: Το σεμινάριο Integrated Functional Anatomy θα πραγματοποιηθεί σε Α' και Β' και Γ' μέρος στα τρία παραπάνω Σαββατοκύριακα.